Pixelation in place of cut VRDv6 beta

M.C.H.

New member
Hello,

I would like to continue with solving my issue from this thread: https://videoredo.net/msgBoard/index.php?threads/pixelation-in-place-of-cut-i-frame.36720/

I have tried all mentioned problematic samples in new VRD v6 beta and one of them still produce pixelation in place of cut:

> Sample1 - OK in v6 beta
> Sample2 - OK in v6 beta
> Sample3 - OK in v6 beta
> Sample4 - OK in v6 beta
> Sample5 - still produce pixelation in v6 beta

If you need send this sample again, please let me know.

Thanks
 

Attachments

M.C.H.

New member
Sample5 still wrong in beta 792.

I have uploaded new Sample6 from other TV channel which makes also pixelation. Cutting engine need to be fixed. Just for your interest, friend of mine with SmartCutter cutted all these samples (sample1-sample6) without any pixelation...but I dont like SmartCutter :)
 

Attachments

Danr

Administrator
Staff member
We are still working on trying to find out why this is happening. The reason and solution are not at all obvious yet.
 

Winnewup

Member
Hello,
unfortunately the topic was discussed in two threads. I would like to remind you of my post in the original thread, where a workaround was described when a film file does not want to be cut properly on I-frames. I don't have the problem that often with the current VRD version. I have the impression that the script now executes a recode on I-frames a little more often by itself. But there are sometimes vids, that seem to be rebellious ... but for these, the workaround still works.

Regards
Frank
 
Top Bottom